Senin, 13 Januari 2014

The Meaning of Petalan

Biyen seng gak tak senengi teko sekolah iku mek pelajaran (sekolah gak ambek pelajaran kan nyenengno hahahaha) ambek petalan rambot, aku heran opo'o kok onok acara petalan rambut? opo ben ketok seragam rambute murit-murite? lapo gak ngajar patong utowo lukisan ae lek pengen seragam, opo rambut seng dowo nggarai males polae gowo rambut ae wes antep, opo maneng digawe meker? lebay ah.

Pertama kenek petal iku pas taon 2003, dino iku aku diajak metu koncoku teko kelas gara-gara de'e atok kabar teko arek kelas liyo lek nang kelas'e enek periksoan. Aku seng rodok gak betah enek kelas yo melu metu ae. Ternyata metu'e yo mek nang jedeng tok, lah teros lapo arek lanang-lanang nang jedeng bareng? nggarai kenek fitnah ae. Ben gak kenek fitnah, aku mbalek ae nang kelas. Eh nang kelas enek guru-guru akeh seng wes kate metu. Jenenge gak paham mari enek opo (sopo ngerti mari bagi-bagi jemblem), aku langsung nyelok salah sijine guru iku "pak, kulo dereng", gurune langsung noleh nang aku. teros aku dikongkon nang ngarep kelas, ternyoto rambut kesayanganku dek petal. Bar kenek petal, konco-koncoku ngilokne aku "salahe dewe njalok dek petal wkwkwkwk, padahal mau wes gak kenek asline". Sejak saaat iku aku ngerti petalan n coro melarikan diri masio tetep sereng kenek petal wkwkwkwk.....

Aku sampek saiki bengong opo manfaate petalan? ben enak disawang? opo ben ketok rapi?. Nyobak onok kelas seng isine arek-arek gondrong kan seru, lek wayae gak onok guru arek-arek'e gk bakal dulinan macem-macem, paleng yo metani tumo ambek ngerumpi mbahas coro ngerawat rambot seng apik.


0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design