Rabu, 20 November 2013

Kapok Mbalek!

Kapan anu iko, nang salah siji dalan teko kontrakan-kampus onok seng ditotop gara-gara jembatane ambrok, luwe teko telong minggu aku gak lewat kono. wingi-wingi (aku lali dinone, pokoke atok 1-2 mingguan) aku lewat kono polae aku ketok onok sepeda motor metu teko dalan seng ditotop, masio nang dalan melbu kono onok tulisan gak oleh melbu kono.

Tibakno jembatane wes kate mari dibangun, tapi dalan seng iso digawe mek cokop gawe siji sepeda. Dadi kudu gantian seng nyebrang jembatan. Gak sepiro suwe aku ngenteni nyebrang, akhire giliranku seng nyebrang jembatan. Jenenge ngelewati jembatan anyar, aku yo nyebrang ambek tolah-toleh delok jembatan anyar.

Sekitar 30 meter ngelewati jembatan (pas pertelon) onok papan teko triplek, aku ngiro tulisane podo ambek seng pas kate melbu dalan iki. Lek teko jembatan aku ketok'e mburine papane tok, nang mburine onok tulisane "KAPOK MBALEK!".

Mongken tulisan iku pas lek waktu mbangon wingi-wingi. Lek onok wong kate melbu embong iku wes dek elengno ambek papan iku tapi  de'e cengkal melbu ae ngkok yo bakal mbalek polae jembatane dek bangon, dadi yo dikei tulisan "KAPOK MBALEK!"

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design