Senin, 14 Januari 2013

Goncengan Mekangkang

Wong-wong saiki podo rebot masalah PERDA seng gak ngole'i wong wedok numpak sepeda motor mekangkang. Akeh macem'e alasan seng gawe wong gak setujuh nang PERDA iku. Salah sijine seng gak setuju iku aku. Alasane ngene :

  • Jare Andha 'wong aku seng kuru ae tau tibo dekgonceng mereng, ndanio seng lemu lahyo tambah gampang tibo'. Aku dewe yo wes kapok nggonceng Andha longgoh mereng, opo maneng lek pas ndelok sebelah motone Andha nggarai eleng kejadiane.
  • Wong seng nggonceng yo ngeroso gak penak lek seng dekgonceng longgoh mereng, rasane iku koyok gak imbang abote kanan-kirine.

Daripada gak dek'olehi gonceng longgoh mekangkang, mending oleh ae tapi seng dek gonceng longgone rodok mburian ae, dadi longgone gak mepet-mepet ambek seng nggonceng. Masalah goce'ane, iso ae goce'an kelambine seng nggonceng.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design