Sabtu, 09 Juni 2012

Dektinggal Jack

Tanggal 1 juni winginane Jack boyongan teko kost, mbuh opo alasane aku yo ora ngerti. Koyoke seh arek'e gak betah nang kene polae rame, aku iso meker ngene sebab arek'e ngomong orep nang kost iku enak pas pereian.

Sedino dektinggal de'e rasane kok koyok sepi, padahal arek'e pas sek ngekost ambek aku yo jarang nang kamar. Sebabe aku ngeroso sepi duduk perkoro aku kangen, tapi polae sedino pleng gak enek seng tak isengi. Ben gak repot-repot, iki daftare opo seng tk rasakne pas sedino dektinggal Jack :

  • Kesepian, sebab gak enek seng dek usilin.
  • Bebas, maksute bebas ndele pakean nang bagian kamar ndi ae. Mboh tak dekek nang tengah utowo pojok kamar, yo gak onok seng ngelarang aku maneh. Lek biyen pas onok Jack, pasti dek'e ngamok-ngamok. Padahal iku kan keren, pemandangan amburadul tapi apik.
  • Iso ngerasakne seger'e ambek'an pas isuk-isuk. Maklum, pas onok Jack isuk-isuk de'e mesti ngentot seng nggarai udara nang kamar tercemar. Mongken iku sebabe nang kamar gak onok kewan koyok lamok, semot, lan sak piturute sebabe bakal mati lek ngambu entute Jack.
Cokop sak mene disek, tak budal kuliah disek. Lek nkok sempet yo tak terosne nulise.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design