Sabtu, 30 Juli 2011

Tak Tembel Kok Malah Mati??

Panggone wet jerok nang wetane omahku iku biyen asline panggone wet blembeng. Wet blembeng iku dadi panggon faforitku cangkruk'an lek pas gak onok jadwal dolen ambek konco-konco, lek bengi wet blembeng iku pisan yo dadi faforit turune petek. Duduk petekku tok seng turu kono, peteké tonggo yo turu kono.

Wet blembenge sak iki wes gak onok, gara-gara aku dadi mati. Huh...kaciane wet blembengku. :'(  Ceritane ngene:

Pang'e (dahannya) seng paleng nisor nang ayahku dek ketok (put-tung, sigar). Alasane seh gak roh aku. Suwe dino pas pawon omahku dek renovasi kan akeh gampeng nang omahku. Jenenge sek cilik yo, gampinge tak guwawe dulinan, tak gawe ngecet tembok omah, toles-tolesan. Pas mari dulinan, aku ndelok pang'e blembeng seng dek ketok iku koyok onok seng kurang. Emboh atok ide teko endi aku pas iku, pang'e bekas ketok'a tak tembel ambek gampeng.

Petang dino marine tak tembel, wet blembenge godonge rontok kabeh. Sekitar atok sak wulanan wet blembenge mati.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design