Sabtu, 23 Juli 2011

Opo Elek'eh??

Sore-sore aku kompol-kompol ambek bapak-bapake arek-arek. Aku lali onok acara opo pas iku, aku mek eleng iku pas sore. Wong-wong ngobrol ngalor-ngedol masalah opo-opo ae.

Pak A : Pak X saiki gak arep panganan teko tahlilan.
Pak B : Halah....biyen Pak Y yo ngono, tak warah ngene 'Seng masak loh seng orep, lah lapo gak arep'.
Aku : enggeh..nggeh...
Pak B : Wong ngadakno tahlilan iku ndungakno wong seng wes mati, opo elek'e dungakno wong mati? koyok koen il lek kate nang mbangel, wong tuwomu ngomong 'iyo tak dungakno selamet', opo elek wong tuwomu dungakno awakmu?
Aku : nggeh... boten.
Pak B : Yo wes koyok ngono iku. Seng sek orep dungakno seng mati, ben nang akhirat selamet kok.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design