Sabtu, 04 Juni 2011

Entot

Cilik'anku pas aku sek kelas 2 SD. Wulan iku wong tuwoku seneng masak telo, yo kadang dek kokos biasa utowo di gawe gethok. Sebabe makku (mbahku) dodolan telo, telone seng dek dol onok 2, yoiku : koneng lan ungu.
Koen kabeh yo wes ngerti dewe kan opo efekke lek kakean mangan telo?. Yo betul, keseringen ngentot. Jare wong seh, lek ngentot iku tandane sehat. Dadi, lek kakean ngentot iku berarti suwehat nemen (koyok lek kekean olahraga ae).


Awan-awan marine sekolah. Mangan sego mari, mangan gethok yo mari, sholat yo mari pisan. Aku gak duwe rencana kate dolen nang endi. Aku mek tengak-tengok nang ngarepe omahku. Rong omah ngelewati omahku, onok tonggoku yo tengak-tengok dewe'an. Koen ngerti kan lek nang ndeso jarake antar omah iku ombo-ombo gak koyok nang kuto. Aku ambek tonggoku seng tengak-tengok iku jarake sekitar 30 meter.

Pas tengak-tengok moro-moro efek kakean mangan telo ne kudu metu, langsong ae tak metokno "preeeee........". Aku meker suarane gak terlalu banter, dadi tonggoku gak bakal kerung.

Tonggoku :"il, koen ngentot tah?"
Aku :"eng...eng...nggeh"jawabku seng kaget ambek takonane.
Tonggoku :"Ya Allah rek, entute kerungu sampek merene"

Aku mek cengar-cengir ae. Gak suwe langsung tonggoku iku melbu omahe, mongken ambune entotku mulai totok nang de'e.

Aku eleng pesene bang napi "ngentot iku duduk mesti gara-gara onok niat seng ngelakoni tapi yo gara-gara kesempatan, waspadalah!....waspadalah!....".

0 komentar:

Poskan Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design