Kamis, 07 April 2011

Polisi Meso Helempun Berlalu

 Dino kemes 07 aprel 2011, jam pitu aku budal kuliah tapine kate ngeprint kover laporan +gambare laporan disek. Aku digonceng Lutfi gawe pedae lutfi. lutfi nggawe helem, aku ora nggawe.


"lem, lewat mburi ta ngarep?"
"buri ae lut"
"ngarep ae yo? ngeprine kan nang ngarep"
"iyo wes"

Akhire sepakat lewat teko ngarep kampus. Pas wes kate totok pertelon Sardo aku ketok onok polisi seng bagian nyebrangno. Aku wedi polae engkok lek ditilang yo saeken lutfine seng duwe peda.

"lut, onok polisi", ambek tolah-toleh ndelok opo onok seng gak heleman.
"nyante ae, aku wes lengkap kok"
"aku kan ora gawe helem!"
"aku wes lengkap ae, stnk, sim onok kabe"

Aku mekso macak sante ae, lah lutfine ngonoh eh. Pas kene totok perapatan untung ae polisine pas nyeberangno kendaraan seng teko arah barengku. Lutfi nyeludur ae.

"Heleme cok!", polisine misui aku.

Aku macak goblok ae, gak noleh blas. Lek noleh engkok urusane tambah gede kan gawat. "Polisi meso, helempun berlalu".

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design