Jumat, 01 April 2011

Bedane Setres ambek Sutres

Aku abek awakmu wes podo-podo sereng diece-ece setres utowo sotres ambek wong liyo. Tapi onok ae arek seng diece utowo ngece gak ngerti ambek maksute setres ambek sotres kui opo. Gawe awakmu seng wes ngerti yo gak usah diterosno mocoe. Tapi lek awakmu dorong ngerti mendeng yo diterosno ae mocone ben awakmu ngerti.

Opo iku setres? setres iku keadaane wong seng gangguan mental, wong koyok opo seng deksebot setres? sakdurunge tak jawab awakmu kudu ngerti opo iku mental, mental kui duduk aliran musik seng biasane tak rungokne rek tapi mental kui onok hubungane ambek batin lan watak, contohne : mental tempe = watake gak kuatan. Dadi wong seng deksebot setres kui contone koyok awakmu lek kakean tugas utowo masalah. Awakmu seng biasane meneng ae, moro dadi senyam-senyum ae.

Trus opo artine sotres? Sotres kui kancaku rek (iku sutris), sotres iku asale teko istilah suwetres (nemen setres'e) berhobong lek gawe ngece wong kedawan kate ngomong suwetres dadi nang wong-wong dek cindekno dadi sotres.

Trus opo bedane setres/sotres ambek gendeng? lek setres iku aku, lek gendeng iku awakmu rek (kwkwkwkw....), gendeng iku bedo maneng maknane. Gendeng iku podo karo sotres kuadrat utowo kobek (pangkat 3), pokoke pangkate wakeh rek. Wong gendeng biasane gak kenek dek-ajak komunikasi rek, nyobako talah komunikasi ambek wong gendeng, lek gak talah koen bakal dianggap gendeng pisan ambek wong-wong seng waras koyok aku iki.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design