Kamis, 14 April 2011

Bedae Wong Sogeh Ambek Wong Gak Duwe Dek Delok Teko Laga'e

Selain dek delok teko wajae wes ketok jelas opo bedane, saiki ayok ndelok teko lagake wonge.

Wong gak duwe lek ndelok barang apik titik, langsung ngaku-ngaku koyok lek ndelok montor apik bakal ngomong ngene "iku montorku biyen seng tak buak". Padahal kapan wonge duweni montor koyok ngunu? dadi seng bagian nyucino montor kui ae kesenengen. Yo ngunu kui lagake wong gak duwe, kate tuku gak iso dadine isone mek ngaku-ngaku tok.

Bedo maneng ambek wong sogeh, lek ndelok barang apik lan de'e seneng yo langsung nakoni seng duwe barang kui. Seng di takokke lek gak tukune nang ndi, yo regone piro. Luwe dramatis maneng langsung nuku barang kui. Iku sebabe wong seng bener-bener sogeh gak bakal gampang ngakuan.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design