Selasa, 29 Maret 2011

Laptope atok SMS

Senen esok wingi, nang kamarku enek aku lan Sarwo + laptope Bhot. Aku turu-turuan nyuante rek, gak enek kuliah esok. Sarwo ngerjakne tugas gawe laptopku, lan Bhot gitaran ambek ndelok Tv.

"Bhot laptopmu atok sms loh!"aku coba nggudo Bhot, ternyata tak enteni lumayan suwe Bhot gak moro-moro nang kamarku. Berarti gagal pekerku.

Rodok suwi titik bhot moro nang kamar, "Endi lem?" takoke Bhot, "iki loh laptopmu atok sms" jawabku ambek guyu jekakak. Sarwo seng nang penggerku guyu pisan "Emang iso ta bhot laptop atok sms?". "Wkwkwkwkw....." Aku lan Sarwo guyu bareng. Bhot langsung mbalek ndelok Tv maneng.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design