Rabu, 23 Maret 2011

Kok Teles??!

Biyen pas aku sek nang pondok kelas telu EM-TE-es, kebiasaane lek mari moleh sekolah, sholat, ngeliwet lan mangan, penggaweyane yo penekan wet keres. Sampek-sampek nang wet kerese gak enek keres seng werno koneng, opo maneng abang. Lah wong lek mateng titik ae seringe aku rebutan ambek arek liyo.

Dino iku kerese gak enek seng mateng blas, tapi aku yo penekan ae, sopo ngerti enek keres mateng seng singitan. Barang wes penekan nok duwor wet keres, aku encene gak nemu keres seng mateng padahal aku wes gelantungan koyok lowo (endase nang ningsor) ben jelas ndeloke.

Suwi-suwi aku yo ngantok pas penekan iku, opo maneh angini semilir-semilir ngono (koyok lagu ae:Semilirnya angin siang itu...), pokoke nggarakke aku ngantok. Awakku tak sendenke ae nang wet kerese. Suwe-suwe akhire yo keturon rek, jujur aku sak durunge yo pernah turu nang wet keres iku.
c
Aku lali ngipi opo, seng jelas suweru tenan ngipine. Eh, moro-moro awakku keroso teles kabeh. Barang aku tangi nang duworku enek keresek bedah seng netesno banyu. "Hhahahaha..." Drot (cacak kelasku) guyu. Ternyoto, pas aku turu drot madahi banyu nang kresek, trus kresek seng wes enek banyune mau diuncalke nang duwure wet keres seng tak panggoni turu. Lugure kreseke pas kenek kayu duwore aku turu, dadine kreseke bedah lan banyune kenek aku kabeh.

Drot...drot...entenono ae pembalasanku....hekh...hekh..hekh...hekh..(mak lampir moleh sebabe kalah perang).

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design