Senin, 21 Februari 2011

Salah Kerungu

Kejadiane pas aku sek kelas 3 MTs. Pas dino iku jadwale ujian tengah semester (UTS), tapi aku wes lali pas ujian pelajaran opone -maklum wes pekon-. Jamanku sekolah bien trene arek ngecet kukune werno ireng, lek kukune werno ireng areke ngeroso paleng keren dewe.

Arek sak kelas ujian yo koyok biasahe lek ujian, gak onok seng sepesial rek. Pas wayahe arek-arek gethu ngerjakno ujian moro-moro onok guru liyo masuk nang kelasku. Tibakno gurune kate merikso kuku. Mongken guru-guru gak seneng ndelok murite kukune werno ireng. Bangku-perbangku diperiksoi siji-siji. Akhire gurune totok meriksoi Timen (duduk jeneng sakbenere).

Guru : KUKU!!.
Timen : Gak usah yo pak? (njaluke timen melas+ bengong ambek nyimpen tangane nang kempitane pupu).
Guru : ayo tokno kukumu!
Timen : Gak usah pak.
Guru : Tokno!!

Timen moro ngetokno buku, tibakno seng dek simpan mau iku buku LKS (gawe repekan). Timen mongken salah kerungu, kuku kok di anggepe buku. Arek-arek sak kelas kabeh ngguyu ndelok Timen seng salah kerungu.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design