Senin, 31 Januari 2011

Nggudo wong

"umba2 yo wes mari, mangan yo wes mari, trus enake ulaopo yo?" pekerku seng males kate ados. Timbangane nganggur, mending aku es-em-es-an ae, "tapi es-em-es sopo? konco2 yo gak nok perlune, nggudo konco yo wes mbelenger". akhire aku duwe ide nggudo wong ae. Aku golek nomer hpne koncoku, teros siji ongko nang mburinbe tak genti. isine es-em-es'e ngene :

Aku : "Assalamu'alaikum"
korban : "Wa'alaikum salam"
Aku : "Oleh kenalan? jenengmu sopo?"
Korban : "koe sopo disek?"
Aku : "Ulil (aku ngenggo jeneng tengahku muhammada misbahUL ILmi), koe sopo?"
Korban : "ngerti nomerku teko endi?"
Aku : "jenengmu sopo disek engkok tak jawab"
Korban : "jawaben disek, engkok tak weruhi jenengku"
Aku : "koe percoyo gak lek Tuhan iku moho eroh? lan koe percoyo gak lek aku atok nomermu iki teko Tuhan?"
Korban : "taek mu a"
Aku : "taek mu b"

Akhire arek'e gak mbales es-em-esku maneng. Mongken areke sadar lek ngeladeni aku iku mbuak2 waktu lan pulsa gratisane ae.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design