Senin, 31 Januari 2011

es-em-es pak carek???

Dino iku nang omah mek onok aku lan adekku. Adek dolanan, aku es-em-es'an. Makku (mbah wedok) moro teko nang omah. Adekku ngomong nang mak "mak, mas loh es-em-es'an ambek pacare tok", aku seng gak trimo langsung nyaot ae "enak ae, kapan aku es-em-es'an ambek pak carek, nomere ae aku ora duwe". "PACARE duduk PAK CAREK MAS!! kok pean iku kertas ngono, tak untel2 langsung tak remes2 pean mas!" celatune adek, makKU mek guyu tok gak gelem mbelo sala sijine.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design